MiniVit ES Allround 4 kg.

203,00 DKK

Velsmagende vitaminer og mineraler i bolsjeform, der dækker behovet for mikromineraler hos udvoksede heste, der primært fodres med grovfoder, f.eks. græs, hø, wrap. Bolsjerne er tilsat urtemix, der sikrer dejlig smag og duft og dermed god ædelyst. Bolsjerne forsyner ikke hesten med energi og protein. Bolsjerne kan også anvendes som supplement, hvis hesten får reduceret mængde kraftfoder.

Hvert bolsje vejer ca. 10 gram og daglig dosering er ca. 10 gram pr. 100 kg hest

2 på lager

Varenummer (SKU): 14212 Kategori:

Beskrivelse

Velsmagende vitaminer og mineraler i bolsjeform, der dækker behovet for mikromineraler hos heste, der primært fodres med grovfoder, det vil sige, at de går på godt græs om sommeren og dagligt får en stor mængde hø eller wrap om vinteren. Bolsjerne er tilsat urtemix, der sikrer dejlig smag og duft og dermed god ædelyst. Bolsjerne forsyner ikke hesten med energi, protein eller makromineraler, dette skal hesten have gennem grovfoderet. Bolsjerne kan også anvendes som supplement, hvis hesten får reduceret mængde kraftfoder.

Bolsjerne dækker behovet for vitaminer og mineraler hos udvoksede heste, der ikke trænes eller trænes let og som ikke har særlige behov. Hvis din hest har særlige behov, fx i form af dårlig hovkvalitet, sommereksem eller er på slankekur rådgiver vi gerne om, hvilket produkt du med fordel kan vælge istedet.

Yderligere information

Vægt 4.200 kg
Størrelse 30 × 20 × 17 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MiniVit ES Allround 4 kg.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *