Himalayasalt 5 kg Firkantet

125,00 DKK

4 på lager

Varenummer (SKU): 11648

Beskrivelse

Lad din hest have mulighed for selv at søge ekstra natrium. Det er individuelt hvor stort salt behov den enkelte hest har. Nogle dage tabes der mere salt gennem sved end andre. En himalayasten giver let din hest valgfriheden til at få tilført ekstra salt.
En Himalaya Sten er et lille stykke naturprodukt vi kan tage med i den daglige foderplan til hesten. Stenen er naturligt krystallinisk salt der er opstået for 250 millioner år siden, gennem afsnøring og udtørring af en del af ur havet. Derfor siges det også, at dette er det reneste salt man kan finde!

Salt er livsnødvendigt for alle levende organismer, for de kan fungere. Himalaya salt indeholder mange mineraler og sporstoffer og er ideelt til hestens naturlige behov.

De smukke sten brydes i miner i Himalaya bjergene i Pakistan, hvor de store blokke brydes med håndkraft, sorteres, vaskes med kildevand og tørres i solen. Forarbejdningen til mere ensartede størrelser og form, samt boring af huller til ophæng med det medfølgende naturtov, sker ligeledes manuelt med lokal arbejdskraft.

Vi anbefaler stenen i den valgte størrelse, placeres i boksen, i løsdriften eller på marken, hvor den ophænges i det medfølgende naturtov. Stenene kan også placeres i diverse saltstensholdere.

Yderligere information

Vægt 5.2 kg
Størrelse 15 × 15 × 15 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Himalayasalt 5 kg Firkantet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *