Amequ Balancer 1,5kg.

374,00 DKK

Amequ Balancer er et koncentreret, effektivt og bredspektret produkt i pulverform, skabt til at understøtte hestens tarmfunktion. Kan bruges til heste der har følsom fordøjelse eller behov for udrensning.

Anvendelse:
Brug den fx

til understøttelse af optimal fordøjelse
til udrensning
ved indtagelse af uønskede stoffer/planter eller dårligt grovfoder
ved foderskift
ved overgang fra græs til grovfoder
i forbindelse med indgræsning eller indtagelse af for meget græs
ved ømme hove
før og efter tildeling af ormekur
før og under stressede situationer som fx transport/stævne
ved skift af grovfoder/wrapballe
Langt de fleste tilfælde af følsom fordøjelse skyldes ubalancer i hestens stortarm, hvor tarmens mikroorganismer kommer ud af balance. Mikroorganismerne trives bedst i et stabilt og fiberholdigt miljø, og selv et lille fald i tarmens pH-værdi kan bevirke at mikroorganismerne dør. Når mikroorganismerne dør, frigives en lang række toksiner eller giftstoffer som irriterer tarmvæggen og kan gøre den utæt.
Amequ Balancer indeholder bl.a. præbiotika, som giver næring til de gode tarmbakterier, og Mycofix som hjælper med at fjerne uønskede toksiner og giftstoffer. Derudover har Balancer også et højt indhold af tang, som bidrager med naturlige vitaminer og mineraler.

Amequ Balancer er baseret på:

Mycofix – Udrensende:
Benyttes til at binde uønskede stoffer, så de kommer ud med gødningen, i stedet for over i blodbanen. Indeholder planter og alger, som understøtter optimal leverfunktion og immunsystem.

Tang – Understøtter næringsoptaget:
Høj andel omega-3 fedtsyrer, aminosyrer og naturlige vitaminer og mineraler, til at understøtte næringsoptaget. Omega-3 fedtsyrer er kendt for at have en anti-inflammatorisk effekt.

Digestarom – Øger næringsoptaget:

Unikt mix af inulin og essentielle olier, som understøtter fordøjelsen. Forsøg på heste har vist, at Digestarom øger fordøjeligheden af flere næringstoffer, og understøtter en hurtigere regenerering af tarmens slimhinder, samt kan give hesten et lavere kolesteroltal.

2 på lager

Varenummer (SKU): 16187

Yderligere information

Vægt 1.9 kg
Størrelse 20 × 20 × 13 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Amequ Balancer 1,5kg.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *